Reportatge

La febre de les vambes

Edicions limitades i models exclusius fan del calçat esportiu tradicional una nova moda que està començant a treure el cap al Principat

Álvaro Susín subjectant unes vambes model Travis Scott.M.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exclusivitat té un preu. I, en aquest cas, pot arribar als 2.500 euros. “Aquestes són les més cares que tenim a la botiga” explicava l’Álvaro Susín, mentre subjectava un model de vambes Travis Scott. “Van sortir a Espanya fa dos anys i mig i el seu preu cada vegada va pujant més perquè en queden menys unitats”, afegia.

Fa tan sols un parell de setmanes que l’establiment Limited Kicks ha obert les seves portes al número 38 de l’avinguda Carlemany d’Escaldes. Es tracta d’un concepte de botiga -també present a Instagram- que té com a producte principal les vambes exclusives i que funciona a través de la llei de l’oferta i la demanda. “Podríem definir-ho com una borsa de vambes”, comentava, mentre detallava que es tracta de vambes d’edicions limitades que s’aconsegueixen per sortejos o bé a través de vendes exclusives en què se n’ofereixen molt poques unitats. “Nosaltres ens posem en contacte amb qui les vol vendre i els les comprem per tenir-les a la botiga”, detallava. En aquest sentit, destacava que es tracta d’una moda que està arrelant bastant i en què els compradors que s’hi dediquen estudien certs aspectes com ara el color. “Si tu, per exemple, saps que un determinat color verd pot triomfar entre el públic, t’avances i el compres. Es tracta d’invertir en models específics de vambes”. concretava. “També atreu molt l’interès quan un personatge famós les ha portat en públic”, afegia. Quant al perfil de client, Susín explicava que els principals interessats en aquest moda nova són, de moment, els joves. “Al final els clients que venen aquí són joves que venen buscant un model concret”, apuntava. Susín i Alba Martis, la seva propietària, expliquen que per obrir Limited Kicks es van inspirar en el local d’un conegut seu, que va ser qui va impulsar el primer establiment d’aquestes característiques a Espanya. Ara, poc després de la inauguració, es troben a l’expectativa de veure l’acceptació que pot arribar a tenir al Principat.

tracking