CULTURA

Exposició fotogràfica hongaresa a la Massana

La mostra es podrà visitar fins al 4 de febrer a la sala closeta del comú

La ministra Riva i Ubach amb l'ambaixadora d'Hongria, Katalin TöthSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i la cònsol major de la Massana, Olga Molné, han assistit aquest divendres a la tarda a l’acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica hongaresa "New Visegrad Photography", segons informa l'executiu en un comunicat. L’acte també ha comptat amb la presència de l’Ambaixadora d’Hongria a Madrid, Katalin Tóth, i de la curadora i co-comissaria de l’exposició, Kristina Löbl.

L'esdeveniment s'ha organitzat conjuntament entre el ministeri d'Afers Exteriors i el comú massanenc amb el ministeri d'Afers Exteriors i de Comerç d'Hongria, arran de la presidència hongaresa del Grup Visegrad V4, el 'International Visegrad Fund' i l'entitat 'EDGE Communications', una agència d'art hongaresa i principal organitzadora.

L’exposició ‘New Visegrad Photography', segons informa l'executiu és una iniciativa única que presenta una selecció d’obres d’un grup destacat d’artistes acabats de graduar en universitats d’art de la República Txeca, Hongria, Polònia i Eslovàquia (Grup de Visegrad –V4-). La mostra fotogràfica, que és reconeguda com una “marca pròpia”, i ja ha visitat diverses ciutats arreu del món com Viena, Berlin, Tel-Aviv, Nova York i Barcelona, es podrà veure a la sala closeta petita del comú de la Massana durant dues setmanes, fins al 4 de febrer.

tracking