El SAAS ha destinat 419.552 euros a formació de personal en tres anys

Salut informa que les accions es van adjudicar a les empreses Lidera, SL i Opció Recursos Humans, SL. en resposta a una pregunta de Montaner

Distribució dels imports en formacionsFont SAAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) va abonar 419.552 euros des del 2019 fins al 30 de setembre del 2021 per la formació del personal, segons especifica en la resposta a una pregunta parlamentària de la consellera Carine Montaner en el butlletí del Consell General publicat avui. La quantitat més elevada són els 215.053 de l'exercici del 2019 i a partir de llavors es registra una davallada que el ministeri de Salut especifica que ha estat motivada "per la situació de pandèmia generada per la covid" i que es va concretar en 117.142 euros del 2020 i en 87.357 euros fins a finals del setembre passat.

Salut informa a la consellera general que les accions formatives es van adjudicar a les empreses Lidera, SL i Opció Recursos Humans, SL. per les ofertes presentades a la licitació acordada pel consell directiu del SAAS l'1 de setembre del 2017. I especifica que el concurs es va fer per a "l'elaboració d’un pla formatiu amb una continuïtat mínima de cinc anys i màxima de sis, centrat en dos programes de formació" segons els professionals a que van dirigides i que s'emmarcaven en el desenvolupament d’habilitats de comandament i el desenvolupament d’habilitats per al personal d’atenció a l’usuari o administratiu". El ministeri precisa que les accions a contractar es van agrupar en vuit lots i se'n van rebre ofertes de vuit empreses i adjunta tota la documentació de l'avaluació de les ofertes rebudes i de les decisions del SAAS per escollir finalment Lidera, SL i Opció Recursos Humans, SL.

tracking