x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

El Cirque du Soleil aterrarà al juliol amb el musical 'MÜV'

Actualitzada 20/01/2022 a les 06:05
MÜV és el títol de l’espectacle que el Cirque du Soleil representarà al juliol al Principat, segons va anunciar ahir Andorra Turisme, tot detallant que és una de les propostes culturals que està presentant a Fitur.

Andorra es promociona a la mostra que se celebra a Madrid per consolidar el Principat com una destinació de proximitat atractiva per al mercat, segons destaca el comunicat. L’entitat va indicar que “el turista madrileny és un dels principals públics a incidir durant aquesta temporada d’hivern”, tant per la campanya publicitària com per la promoció dels vols directes. Andorra Turisme va remarcar que Fitur és una de les principals fires i de les poques que s’han fet de forma presencial. Així mateix, va assenyalar que el Principat promociona l’oferta de neu, les activitats d’estiu i esdeveniments com l’Andorra Multisport Festival, que comença el 3 de febrer amb el Campionat del Món de triatló i duat­ló d’hivern, l’Andorra Mountain Music i el nou espectacle del Cirque.
Etiquetes
  • #2 Ja AVOREIX!
    (20/01/22 10:11)

    No ens fa cap falta aquets tipus d'esveniments en el temps que estem passant! Aquest diners serien mes necessaris en asumptes mes importants!! Deixeu-vos ja del cirque aquets que ja cansa i es molt car!

    Respondre
  • #1 clar que si,clar...
    (20/01/22 07:55)

    Ara entenc perque els rubanos van tan desesperats sancionants sense cap ni peus, d'alguna manera s'ha de pagar aquest desproposit.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts