El Cirque du Soleil representarà MŪV al juliol

Andorra Turisme promociona l'espectacle dins de l'oferta que presenta a Fitur

Els responsables de Turisme d'Andorra a FiturA. T.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MŪV és el títol de l'espectacle que el Cirque du Soleil representarà al juliol al Principat, segons ha anunciat aquest matí Andorra Turisme detallant que és una de les propostes culturals del país que està presentant a Fitur.Andorra es promociona a la mostra que se celebra a la capital d'Espanya per consolidar el Principat com una destinació de proximitat atractiva per al mercat, segons es destaca en un comunicat. L'entitat indica que "el turista madrileny és un dels principals públics a incidir durant aquesta temporada d'hivern" tant per la campanya publicitària com per la promoció dels vols directes des de Madrid fins a l'aeroport Andorra-la Seu.

Andorra Turisme remarca que Fitur és una de les principals fires del sector turístic i una de les poques que s'ha fet de forma presencial per les restriccions de la pandèmia. I assenyala que el Principat promociona a la mostra l'oferta de neu, les activitats d'estiu i esdeveniments com l'Andorra Multisport Festival, que comença el 3 de febrer amb els Campionats del Món de Triatló i Duatló d'hivern, l'Andorra Mountain Music i el nou espectacle del Cirque.

El ministre de Turisme, Jordi Torres, el director de Turisme, Sergi Nadal, i el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, mantindran diverses trobades amb tour operadors a Madrid per fer seguiment de la temporada d'hivern i conèixer les perspectives per a l'estiu, segons assenyala Andorra Turisme.

tracking