x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detinguda una dona per delictes de drogues al pis on es va precipitar un home a Escaldes

La policia ha indicat que el ferit no residia en aquell immoble
Policia i agents de circulació, dissabte,  al lloc on es va precipitar un home a Escaldes

Policia i Agents de circulació al lloc on es va precipitar un home a Escaldes dissabte

Policia i agents de circulació, dissabte, al lloc on es va precipitar un home a Escaldes

Fernando Galindo
Els cossos d'emergència envoltant el ferit al costat de l'ambulància.

Els cossos d'emergència envoltant el ferit al costat de l'ambulància.

Els cossos d'emergència envoltant el ferit al costat de l'ambulància.

Fernando Galindo
Actualitzada 17/01/2022 a les 14:41
La policia va detenir dissabte a la nit una dona de 30 anys per un delicte de drogues al pis des del que es va precipitar un home de 40 anys a l'avinguda Carlemany. El cos de seguretat ha indicat que els dos fets estan vinculats i que el ferit no vivia en aquell immoble però no ha donat més detalls sobre el que va succeir. L'arrest de la dona es va produir a les 22.25 hores com a presumpte autora d’un delicte contra la salut pública.

El cos de seguretat havia assegurat ahir que l’únic que ha descartat la investigació és que darrere la precipitació de l'home des d’un quart pis dissabte a la nit a Escaldes-Engordany hi hagués indicis de criminalitat. No hi va haver implicació de cap persona més i ara la investigació se centra a determinar si va ser un accident o una acció voluntària. La víctima, un home d’uns 40 anys, va ser traslladat finalment la matinada de dissabte a diumenge a l’hospital de Sant Pau de Barcelona amb un greu traumatisme cranial o es manté en estat crític. Des de l’hospital barceloní, però, no van facilitar cap mena d’informació sobre l’estat del ferit adduint que és un cas sota investigació. En tot cas, les greus lesions patides en la caiguda feien patir per la seva vida.

Els fets van succeir pels volts de les nou del vespre de dissabte al número 51 de l'avinguda Carlemany, i van causar un gran rebombori entre veïns i vianants per l’ampli desplegament de cossos d’emergència entre patrulles de la policia, ambulàncies dels bombers i del Servei d’Urgències Mèdiques en un eix tan concorregut com l’escaldenc. Segons va informar la policia, l’home s’hauria precipitat des d’un quart pis a un celobert interior de l’immoble, fet que va provocar que s’hagués d’accedir des d’un establiment dels baixos per rescatar-lo. Després de ser estabilitzat a l’hospital de Meritxell el ferit va ser traslladat a Barcelona.
Etiquetes
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts