fracàs de la manifestació convocada

El resultat de la TMA es notificarà entre 48 i 72 hores després de la prova

Concentració, ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va informar ahir a la tarda a través d’una publicació a les xarxes socials que el resultat de la prova diagnòstica TMA es comunicarà, via SMS, en un període comprès entre 48 i 72 hores des del moment de la seva realització. També va recordar en el missatge que totes aquelles persones que donin positiu en un test d’antígens o presentin símptomes mentre esperen el resultat, s’han d’aïllar i extremar les precaucions.

El ministre de Salut Joan Martínez Benazet va manifestar aquest divendres que la màquina TMA que estava espatllada tornarà a posar-se en funcionament després de 48 hores inoperativa i que, davant l’expansió de la variant òmicron, les màquines TMA s’estaven acostant al punt de saturació degut a l’elevada quantitat de proves que es duen a terme a diari.

Fracàs

La novena concentració d’Andorra Actua va comptar ahir amb suport d’un total de 15 persones, que van agrupar-se tímidament a les 17.00 a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella. A diferència d’altres ocasions, els assistents no van realitzar cap proclama ni van divulgar cap consigna en contra de la vacunació infantil, objecte pel qual havia estat convocada la protesta.

Paral·lelament, un total de cinc efectius policials es van desplaçar al lloc dels fets. No obstant això, davant l’escassa participació de la trobada, amb prou feines van haver de mediar un parell de cops per recordar a alguns dels assistents l’ús obligatori de la mascareta.

tracking