reunió del cap de govern amb l'alcalde

Compromís amb la Seu per impulsar la mobilitat laboral

Espot i Viaplana tracten sobre les relacions transfrontereres

Viaplana i Espot en la visita de cortesia, ahir.SFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, va rebre ahir l’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, en la seva primera visita a la seu de l’executiu del Principat. Durant la trobada van tractar diferents aspectes de les relacions transfrontereres relatives a la col·laboració en matèria de salut, les connexions del territori, la mobilitat laboral i la cooperació en projectes econòmics estratègics. Així, van parlar de la situació sanitària derivada de la pandèmia i van celebrat la coordinació que hi ha en aquest àmbit. Espot i Viaplana van acordar impulsar la cooperació per a la mobilitat laboral transfronterera i explorar projectes econòmics d’innovació amb la implicació de les administracions d’ambdós territoris.

Aeroport

Un altre dels temes que van ser abordats durant la trobada a l’edifici administratiu va ser l’avançament en el desenclavament del territori. Precisament, van celebrar la posada en funcionament de la línia aèria entre l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell i Madrid, i dels alts índexs d’ocupació de les primeres setmanes dels vols.

La reunió s’emmarca en les bones relacions de veïnatge entre els dos territoris, que comparteixen projectes transfronterers comuns, i Viaplana hi va assistir acompanyat del vicealcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega.

tracking