x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Liberals obre les llistes per renovar els comitès parroquials

Les candidatures contemplen els Estatus per a aquests òrgans a Encamp, Ordino, la Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany
La nova executiva dels Liberals.

La nova executiva dels Liberals.

La nova executiva dels Liberals.

Liberals
Actualitzada 13/01/2022 a les 18:51
L'executiva de Liberals ha donat llum verd a l'inici del procés de renovació dels comitès parroquials del partit, segons informa el grup parlamentari en un comunicat. Així, fins al pròxim 18 de gener es poden presentar les candidatures per ocupar els càrrecs que contemplen els Estatus per a aquests òrgans a Encamp, Ordino, la Massana, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. En concret, les candidatures hauran de contenir els càrrecs de president, secretari, tresorer i vocal. Un cop rebudes, l'Executiva del partit serà l'encarregada de validar-les per verificar si les persones elegibles resideixen a la parròquia del comitè pel qual obtén al càrrec i si són militants de Liberals al corrent de pagament i amb l'antiguitat que disposen els Estatuts.

Les candidatures validades, segons informa Liberals, es donaran a conèixer a tots els militants perquè d'aquesta manera tinguin l'opció d'informar-se sobre les propostes de cadascuna per als diferents comitès parroquials. L'elecció dels nous càrrecs es durà a terme al llarg del dimarts 1 de febrer. Liberals ha optat per renovar ara tots els òrgans territorials per donar el temps suficient als nous dirigents per a treballar en la dinamització del partit en l'àmbit parroquial. En aquest sentit, tenint en compte que els mandats són de dos anys, els nous dirigents locals seran els encarregats d'impulsar les accions necessàries de cara a les eleccions comunals del desembre del 2023.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts