SINISTRE VIARI

La dona ingressada a l'UCI es manté estable

El cotxe es va descontrolar a tocar de la cruïlla de Sispony i es va encastar contra l’autobús

Accident dona anyós cotxe bus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passatgera del turisme, la dona de quaranta-nou anys, ferida greu en l'accident d'ahir entre un tot terreny i un autobús urbà, continua a la unitat de cures intensives de l'hospital i es manté estable, segons han informat des del centre sanitari. En el vehicle hi viatjaven quatre persones i una d'elles, el menor de catorze anys, ja va ser donat d'alta ahir després de ser sotmès a un examen i diferents proves. El conductor, l'home de cinquanta-tres anys, estava pendent d'un TAC i segueix ingressat a planta tot i que està estable. La menor de disset anys va ser operada ahir d'una fractura a l'húmer i es troba ingressada a planta també estable.

Accidententre turisme i un bus

Un tot terreny Jeep CRD amb matrícula espanyola va topar ahir a la tarda, poc després de les dues, amb un autobús urbà que es trobava aturat a la parada que hi ha a l’altura de la cruïlla de Sispony, a la parròquia de la Massana. A conseqüència de l’accident, els quatre ocupants del cotxe van resultar ferits, dos de greus i dos de menor intensitat, segons va informar el SAAS.

El sinistre es va produir quan el turisme va col·lidir per darrere amb l’autobús que circulava davant seu. El xoc es va ocasionar després que el cotxe es descontrolés a causa d’un líquid que hi havia al paviment, motiu pel qual hi havia un senyal que alertava del perill a la calçada. Per altra banda, els passatgers de l’autobús, que en aquell moment circulava amb pocs usuaris, van resultar il·lesos i només es van haver de lamentar danys materials, segons va informar l’empresa Coopalsa.

Efectius de la policia i del cos de bombers, sumats a la dotació de la Massana i més de tres ambulàncies procedents d’Andorra la Vella, van desplaçar-se al lloc dels fets quan van rebre l’avís a les 14.18 hores, segons van informar des del cos d’ordre. Als treballs d’emergència, a més, també s’hi va afegir durant la intervenció un vehicle d’excarceració per treure del turisme en el qual viatjaven al lateral dret les dues ferides de gravetat, la dona de 49 anys i la menor de 17 anys, després de quedar-hi atrapades.

Retencions viàries

L’accident va provocar importants retencions a la xarxa viària en sentit nord a la carretera general 3 d’entrada a la Massana. No va ser fins a tres quarts de quatre de la tarda que la circulació es va restablir momentàniament en sentit nord, ja que al cap de deu minuts es va haver de tornar a tallar el trànsit per poder retirar l’autobús, que havia sofert importants danys materials, de la calçada. Així mateix, també es va procedir a la neteja del paviment de les restes d’oli i gasoil que es van acumular a conseqüència de la topada. Justament per aquest motiu, el trànsit es va desviar a la zona de la Massana i en un termini aproximat d’una hora es va restablir la circulació amb normalitat.

Els equips d'emergència treballant al lloc dels fets després del sinistre.

Accident entre un turisme i un autobús urbà a la cruïlla de Sispony.

Retencions a l'altura de la rotonda del túnel dels Dos Valires en sentit nord.

tracking