Dos ferits greus i dos lleus pel xoc entre un turisme i un bus

Una de les passatgeres del cotxe es troba a l'UCI, una menor passarà per quiròfan, i el conductor del turisme i un altre menor de 14 anys s'estan fent proves TAC

Accident entre un turisme i un bus urbàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un tot terreny JeepCRDamb matrícula espanyola ha topat aquest migdia, poc després de les dues, amb un autobús urbà que es trobava aturat a la parada de l'alçada de la cruïlla de Sispony, a la parròquia de la Massana. L'accident ha deixat ferits els quartre ocupants del cotxe, dos greus i dos de menor intensitat, segons informa elSAAS. Tots ells es troben a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell fent-se proves per acabar de determinar el seu estat. Una de les passatgeres del turisme, una dona de49anys és la que ha sortit més mal parada i es troba a l'UCI, també ha resultat ferida una menor de17anys amb una fractura a l'húmer que l'ha fet passar per quiròfan, un altre menor, en aquest cas de14anys està pendent de fer-se un TAC per determinar les lesions que té, i el conductor del turisme, un home de53anys també està a l'espera de realitzar-se un TAC. El sinistre s'ha produït quan el turisme ha col·lidit per darrere amb l'autocar que circulava davant seu. El xoc s'ha generat després que el cotxe es descontrolés a causa d'un líquid que hi havia al paviment, motiu pel qual hi havia un senyal que alertava del perill a la calçada. Per altra banda, els passatgers de l'autobús, que en aquell moment circulava amb pocs usuaris, n'han resultat il·lesos i només s'han lamentat danys materials, segons informa la cooperativa.

Efectius de la policia i del cos de bombers amb la dotació de la Massana i més de tres ambulàncies d'Andorra la Vella s'han desplaçat al lloc dels fets quan han rebut l'avís a les 14.18 hores on encarahiestan treballant, segons han informat des del cos. Als treballs d'emergència, a més, també hi ha hagut d'intervenir un vehicle d'excarceració per treure del turisme en el qual viatjaven al lateral dret la dona de49anys i la menor de17anys, després de quedar-s'hi atrapades.

L'accident ha provocat retencions a la xarxa viària en sentit sud a la carretera general 3 d'entrada a la Massana i tot i que prop de tres quarts de quatre de la tarda, s'ha restablert la circulació en sentit nord momentàniament, s'ha tornat a tancar 10 minuts més tard per començar les tasques per retirar el bus de la calçada i netejar el paviment de les restes d'oli i gasoil que s'hanproduïta causa de la topada,i per aixòs'està desviant el trànsit de la zona a la Massana. Els serveis d'emergències preveuen restablir la circulació en un termini superior a una hora.

Desviament del trànsit a la Massana per l'accident d'Anyós

L'accident s'ha produït aquest migdia

Diverses dotacions de bombers i policia s'han desplaçat a la carretera general 3

El cos de bombers i de seguretat estan actuant al lloc

Accident entre un turisme i un bus urbà

Accident entre un turisme i un bus urbà

Accident entre un turisme i un bus urbà

tracking