Trànsit

Equipaments necessaris a partir del Tarter i Llorts

La sortida del pont provoca retencions de fins a sis quilòmetres cap a Espanya

La neu ha obligat a portar equipaments a molts punts de la xarxa viària

La neu ha obligat a portar equipaments a molts punts de la xarxa viàriaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les precipitacions de neu que hi ha hagut a primera hora del matí han afectat la xarxa viària i ha estat obligatori portar equipaments a partir de la Massana, Ordino i Encamp tot i que des del migdia les restriccions només estan activades per passar el port d'Envalirai per accedir a França per l'RN-22. La fase groga s'ha tornat a activar aquesta tarda a partir de Llorts per circular per la General 3 i a partir del Tarter fins al Pas de la Casa a la General 2. L'acumulació de neu també ha obligat a tallar poc abans de les nou la zona de Racons a la General 2 a Canillodurantuns minuts per netejar la calçada, segons ha informat el servei de trànsit.

Tornen les nevades

Protecció Civilhadecretat l'avís groc per nevades i vent a partir d'aquesta nit davant de la predicció meteorològica i demanen precaució i consultar les carreteres abans de realitzar desplaçament. En aquest sentit, el servei meteorològic ha notificat que després del bo de lespròximes hores, de nit tornarà a nevar al nord del país. Demà a la tarda, el flux posterior de la pertorbació aportarà precipitacions generalitzades que, amb alguna intermitència, restaran fins dissabte al matí. La cota de neu serà per moments força alta.

Cues de fins a sis quilòmetres

La sortida de turistes cap a Espanya ha provocat cues al llarg del dia que han arribat als sis quilòmetres, segons ha anat informant el departament de Mobilitat. La circulació s'ha complicat per la frontera del riu Runer amb trànsit dens des de poc abans de les 10 hores per la marxa de visitants per la finalització del pont de la Puríssima i ha estat nombrosa al llarg de tot el dia fins cap a dos quarts de cinc de la tarda quan s'ha restablert la circulació. El servei de trànsit també notificava aquest matí les retencions en sentit sud a l'entrada de Canillo, a la sortida del Tarter i a l'avinguda Tarragona.

Retencions a la frontera amb Espanya

Neu acumulada a la Massana a l'alçada del Prat del Colat

tracking