preguntes al consell

El PS demana al Govern com actuarà respecte a l'avortament

Judith Salazar presenta una demanda d'informació a Sindicatura relacionada amb l'informe sobre l'avortament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PS vol saber quines intencions té el Govern sobre l'avortament. Així ho va transmetre la consellera general, Judith Salazar, amb una demanda d'informació a Sindicatura relacionada amb l'informe sobre l'avortament i el Coprincipat que el Govern Martí va demanar a final de la legislatura passada.

El grup parlamentari socialdemòcrata vol que l'executiu digui durant el Consell General previst demà quina valoració fa del contingut de l’informe. “Entenem que ha de ser eminentment jurídica, però volem saber què és el que en pensen”, va indicar la consellera socialdemòcrata. Així mateix, sol·liciten si tenen intenció de modificar els passos a seguir a partir d'ara, “aquest informe parla d'un 'mètode' en el qual s'hauria d'encetar un procediment de diàleg, començar a tractar-ho pel que fa a forces polítiques i volem saber si aquesta és la intenció que té el Govern al respecte o no”, defensava Salazar.

Així, el PS vol saber quin és el plantejament que es fa l'executiu a partir d'ara davant la qüestió relativa a la interrupció voluntària de l'embaràs al país.

tracking