Salut notifica 184 positius i 4 hospitalitzats més

Els casos actius de Covid augmenten a 2.100

Cues ahir per fer-se TMA a la plaça de brausFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La pressió sanitària per la Covid continua en ascens amb 4 ingressats més que ahir en una jornada amb 184 positius més, segons ha informat el Govern. El total d'ingressats ascendeix a 33 malalts dels quals 19 estan a planta a l'hospital, 3 més que ahir, i l'UCI suma 8 afectats, un més que ahir, i es mantenen com es va informar dilluns 7 pacients amb ventilació mecànica. Altres 6 ingressats són els padrins que estan a la planta d'atenció de la Covid a la residència El Cedre, entre els que estan 5 residents de la clínica Sant Vicenç d'Enclar contagiats en el brot del centre.

El nombre de nous contagiats eleva a 18.815 persones el total d'infectats pel virus des de l'inici de la pandèmia, dels quals 2.100 casos estan actius. Un increment de 48 infectats en comparació amb les dades de dilluns. Les recuperacions ascendeixen a 16.582 amb 136 altes en les últimes hores.

La incidència als centres educatius baixa en nombre de classes respecte al balanç de dilluns però hi ha més aules completament tancades. El ministre de Salut va informar ahir que hi havia 196 grups afectats per casos de la Covid i avui el total és de 179 tot i que les aules amb tots els alumnes a casa creixen una desena, de les 51 d'ahir a 61 aquesta tarda. L'afectació es completa amb 77 grups amb part dels estudiants confinaas, 9 menys, i 41 en vigilància passiva davant les 59 que es va notificar ahir.

Més nous vacunats

L'adhesió al procés de vacunació general de la població registra un nou increment amb l'administració ahir de 294 primeres dosis. Els professionals del centre de la plaça de braus van posar ahir 839 injeccions de les quals 67 corresponen a segones punxades i 478 a la tercera dosi que arriba ja a 6.316 persones. El total de fàrmacs contra la Covid inoculats se situa en 117.354.

Hospital

tracking