x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
MOBILITAT

Retencions de sortida cap a Espanya i de baixada de pistes

Els equipaments són necessaris al port d'Envalira i hi ha previsió de nevades generalitzades a partir d'aquesta nit
Equipaments al port d'Envalira i previsió de nevades a la nit

Equipaments panell neu cadenes cartell incidències

Equipaments obligatoris per la neu

Fernando Galindo
Equipaments obligatoris per la neu

Equipaments obligatoris per la neu

Equipaments obligatoris per la neu

Fernando Galindo
Actualitzada 07/12/2021 a les 17:14
Les complicacions per circular afecten des de les 15 hores a l'avinguda Salou on es registra trànsit dens en sentit sud i poc despré han començat les retencions de sortida per la frontera del riu Runer, a Canillo, a Encamp per la General 2 en sentit sud i d'entrada a la Massana des de Pal i Arinsal per la baixada d'esquiadors de les pistes, segons ha informat Mobilitat. El trànsit s'està tornant a col·lapsar aquesta tarda per la presència de molts visitants al país per la celebració del pont de la Puríssima al veí del sud.

El departament de Mobilitat ha decretat la fase groga a la carretera general 2 a partir del port d'Envalira fins al Pas de la Casa, segons informa a les xarxes socials. El servei de trànsit adverteix que la neu tornarà ja que la previsió de Meteorologia alerta que s'esperen nevades generalitzades pels dies vinents a totes les cotes que començaran aquesta nit. Mobilitat i Protecció Civil recomanen mantenir-se informat de l'estat de les carreteres i del trànsit i circular si es requereix amb rodes de neu o cadenes.

La predicció meteorològica obliga a extremar les precaucions per l'activació de la fase groga a la xarxa viària, per tant és obligatori l'ús de pneumàtics especials o equipaments; no circular a més de 60 km/h; disminuir la velocitat, especialment en revolts i trams inclinats i evitar qualsevol maniobra brusca, a més d'augmentar la distància de seguretat. A més, els equipaments especials ja no són obligatoris a la RN22 per accedir a França ni la restricció als vehicles de 19 tones es manté vigent. Per altra banda, la carretera secundària d'accés a la Coma de Ransol segueix tancada.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts