x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

El Govern autoritza la manifestació antivacunes

L'executiu recorda a Andorra Actua que han de respectar totes les normatives vigents
Imatge compartida al Twitter de Carine Montaner

Imatge compartida al Twitter de Carine Montaner

Imatge compartida al Twitter de Carine Montaner

Twitter Carine Montaner
Actualitzada 04/12/2021 a les 16:11
El Govern ha donat el vistiplau a Andorra Actua, el grup de Telegram del moviment antivacunes, a celebrar la manifestació programada per aquesta tarda. La consellera general no adscrita, Carine Montaner, ha comptartit al seu perfil de Twitter el cartell de la convocatòria juntament amb el document que els hi ha fet arribar el Govern.
   

La manifestació començarà a les 5 de la tarda a Andorra la Vella i acabarà a la plaça Coprínceps d'Escaldes. Segons el document del Govern, està previst que la trobada s'acabi a les 7 de la tarda. El text de l'executiu firmat per Joan Antoni León, secretari d'Estat de Justícia i Interior, a més, recorda que l'esdeveniment ha de respectar "totes les disposicions de les normatives vigents i, en especial, les relatives al respecte de l'ordre i la seguretat pública, a la lliure circulació de les persones així com la salut pública".

Avisats
El portaveu del Govern, Èric Jover, ja va donar un toc d'atenció fa uns dies a la plataforma perquè utilitzessin els canals legals per fer les convocatòries i "per evitar problemes de seguretat pública o si es fa sense autorització la policia haurà d'intervenir i sancionar si és escaient". El ministre també va declarar que el Govern respecta les llibertats dels ciutadans, però que "per manifestar-se existeix una normativa i s'ha de demanar l'autorització prèvia al ministeri d'Interior per poder celebrar-la".
Veure’n més
42
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts