afers socials

La Conadis tracta la situació del canvi de model de valoració

Espot, a la reunió de la Conadis.SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell nacional de la discapacitat (Conadis) va mantenir ahir al matí la seva reunió anual, presidida pel cap de Govern, Xavier Espot. L’objectiu de la trobada telemàtica era compartir i presentar propostes de millora de prestacions i serveis per a persones amb discapacitat, així com reforçar la coordinació de les actuacions relacionades amb la discapacitat. Un dels punts tractats va ser la situació actual del canvi de model de valoració atenent a les capacitats de les persones. Aquest model es concep com a instrument bàsic per potenciar el canvi de mirada envers la discapacitat. També es va presentar el nou model de formació professional per tal de garantir-ne la qualitat.

En la reunió es van compartir les diferents polítiques en favor de les persones amb discapacitat i es va presentar el servei de treball amb suport de les persones amb discapacitat per part del servei d’Ocupació.

La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, va destacar durant la reunió les accions que s’estan treballant, com ara la revisió de la Llei de garantia dels drets de les persones amb discapacitat de l’any 2002, per tal d’adaptar-la a les recomanacions que encomana la convenció dels drets de les persones amb discapacitat signada i ratificada per Andorra.

tracking