x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ho descarta el govern

Espanya no implantarà més restriccions ni obrirà el debat de la vacunació obligatòria

La ministra Carolina Darias.

La ministra Carolina Darias.

La ministra Carolina Darias.

Actualitzada 03/12/2021 a les 06:05
La ministra de Sanitat espanyola, Carolina Darias, va descartar ahir noves restriccions per frenar la pandèmia i obrir el debat de la vacunació obligatòria com va fer Alemanya. Darias entén que països amb taxes vacunals baixes puguin plantejar aquesta opció, però a Espanya “no li cal” perquè “és el primer país” en aquest àmbit “no d’Europa, sinó del món”. D’altra banda, la ministra va explicar que dimarts vinent la comissió de Salut Pública debatrà la proposta de la ponència de vacunes a l’entorn del protocol per vaccinar els nens de 5 a 11 anys, un cop l’Agència Europea del Medicament aprovi l’administració del vaccí pediàtric de Pfizer. Espanya rebrà aquest desembre 1,3 milions de dosis d’aquesta vacuna i al gener, dos milions més.

D’altra banda, la secretària d’Estat de Sanitat, Silvia Calzón, va confirmar que “a dia d’avui” hi ha cinc casos confirmats de la nova variant de la Covid-19, l’òmicron, a Espanya, un dels quals l’anunciat ahir a Madrid, el primer que no té relació directa amb països de risc ni ha estat contacte estret d’altres casos.

Restriccions a Alemanya
Alemanya va decretar ahir la prohibició d’accés a comerços, restaurants i esdeveniments culturals als no vacunats. Les persones que no s’hagin immunitzat podran entrar igualment als establiments essencials, com les farmàcies o els supermercats.
Etiquetes
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts