METEOROLOGIA

Avís groc per nevades i equipaments necessaris al port d'Envalira

Demà dissabte a la tarda, l'arribada d'un front fred obrirà les portes a una pertorbació polar que deixarà nevades generalitzades durant tot el dia de diumenge i fins dilluns

Es demana precaució en les activitats de muntanya i que es consulti el butlletí de perill d'allaus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat ha decretat la fase groga aquest matí a la carretera general 2 a partir del port d'Envalira fins al Pas de la Casa. La predicció meteorològica obliga a extremar les precaucions a aquesta zona de la xarxa viària, per tant és obligatori l'ús de pneumàtics especials o equipaments; no circular a més de 60 quilòmetres; disminuir la velocitat, especialment en revolts i trams inclinats i evitar qualsevol maniobra brusca, a més d'augmentar la distància de seguretat.

Segons informa Meteorologia, avui el vent de nord es mantindrà moderat, fet que provocarà que continuïn les nevades intermitents al nord del país, sobretot de cara a la tarda. Al centre i sud hi haurà més presència del sol, sobretot al matí. L'avançament del front provocarà que les altes pressions de l'Atlàntic, acompanyades d´una massa d´aire més càlida, guanyin terreny durant el dia.Demà dissabte a la tarda, l'arribada d'un front fred obrirà les portes a una pertorbació polar que deixarà nevades generalitzades durant tot el dia de diumenge i fins dilluns a primeres hores del matí. Davant la predicció, Protecció Civil ha activat l'avís grocper nevades generalitzades i ventades de dissabte a dilluns. Per això, demanen precaució en les activitats de muntanya i que es consulti el butlletí de perill d'allaus, a més d'equipar-se correctament.

La rotonda d'Anyòs aquest matí

tracking