Carles Naudi acusa el PS de copiar la llei catalana de transparència

El president de Ciutadans Compromesos critica que el règim sancionador presentat pel PS “és un copiar enganxar” de la normativa catalana

Carles Naudi al Consell General

Carles Naudi al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi,acusa al PS de “copiar-enganxar” el règim sancionador de la llei catalana de transparència i bon Govern i presentar-lo com a reserva d’esmena per a la tramitació parlamentària de la proposta de llei de transparència al Consell General.

Naudi ha invitat a buscar la llei i ha criticat el PS en referència al plagi del programa electoral de la formació espanyola Más Madrid en el passat Debat d’Orientació Política.“Venim d’un Debat d’Orientació on es fa un copiar-enganxar d’un programa de Más Madrid, i avui ens proposen un codi sancionador que és un copiar-enganxar de la llei catalana de transparència”, ha assegurat Naudi.

Per la seva banda, la consellera general del PS, Judith Salazar, ha contestat que “m’estalviaré de fer comentaris de lleis que vostès presenten que són còpies de la viquipèdia. Una cosa es que un s’inspiri i el que sí que està clar és que quan un planteja una esmena és perquè es pugui millorar entre tots”. Les acusacions les ha fet Naudi durant el debat de la reserva d’esmenes de la proposta de llei qualificada de transparència i accés a la informació pública, que es debat aquest matí al Consell General.

tracking