TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

SOCIETAT

Artesania dels reclusos al mercat de Nadal

El Centre Penitenciari torna a participar a Sant Julià i Andorra la Vella amb parada pròpia

La parada porta el cartell d'Institucions penitenciàries

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Penitenciari torna a participar en alguns mercats de Nadal del país amb parada pròpia sota el cartell d'Institucions penitenciàries, segons informa l'executiu en un comunicat. Aquest any la paradadels productes elaborats pels interns es pot trobar a la Fira de Santa Llúcia de Sant Julià de Lòria i al Mercat de Nadal d’Andorra la Vella, durant els dies 3, 4, 5 i 6 de desembre del 2021. Tots els objectes que s'hi troben estan elaborats de manera artesanal i fent servir productes reutilitzatsi naturals de la mà de les persones internes.Entre els objectes exposats hi ha productes més típics com imants o tions, però enguany també s’exposen noves elaboracions, moltes de les quals estan fetes amb fusta.

Els detalls estan elaborats amb mesos d’antelació, segons informa el Govern i els guanys que s’obtenen van destinats directament als presos per tal que puguin disposar de recursos per fer regals de Nadal, entre altres finalitats.

tracking