Concert de Nadal

Ajornat el concert de Josep Carreras

L'actuació s'ha programat pel 8 de març si l'evolució i les dades de la pandèmia permeten fer-ho amb "seguretat i responsabilitat"

Joan R. Mas, Josep Carreras i Martín Pérez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Concert de Nadal a càrrec del tenor Josep Carreres que estava previst per l'11 de desembre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, s'ha ajornat "per motius de seguretat i responsabilitat vista l'evolució de la pandèmia i les noves mesures adoptades pel Govern per contenir-la", segons explica Crèdit Andorrà en un comunicat.

Els promotors i organitzadors del concert, Concert Studio, han posat la nova data pel proper 8 de març, quan s'espera que la incidència dels casos de Covid sigui menor que les que s'han registrat en els últims dies. També s'ha confirmat la presència a l'escenari de la soprano andorrana Maria Soler i el mestre Lorenzo Bavaj al piano.

Les entrades que ja s'hagin adquirit pel dia 11 seran vàlides per la nova data, però qui ho vulgui pot sol·licitar el retorn de l'import abans del 16 de desembre. Finalment, les butaques que encara no s'havien venut tornaran a sortir a la venda més endavant,

tracking