Estacions

SETAP365 uneix les societats Ensisa i EMAP

El nom prové de la suma de les estacions de Canillo i la Massana i la xifra fa referència a la voluntat d'obrir els dominis tot l'any

Pistes del Tarter avui

Pistes del Tarter avuiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ensisa i EMAP han triat SETAP365 com a nom de la societat integrada per les gestores de les estacions de Canillo i la Massana, segons han informat avui. Els dos comuns i Crèdit Andorrà, accionistes de la nova societat, han registrat la denominació que uneix les denominacions de les pistes de Soldeu-el Tarter i Arinsal Pal i la xifra 365 que fa referència a la voluntat d'oferir activitats de muntanya i oci durant tot l'any, segons detallen. I especifiquen que la pronunciació en anglès del nom 'set up' correspon a la traducció "d'emprendre, fundar o iniciar un projecte".

La creació de la societat arriba després de la signatura d'un preacord el 26 de setembre entre els dos comuns i Crèdit Andorra per integrar el 100% de les accions d'Ensisa i EMAP i les tres parts indiquen que les negociacions per tancar el pacte "avancen a bon ritme i la previsió és que l'acord es rubriqui a finals d'any". Els socis de SETAP365 destaquen que els comuns "estan dedicant esforços a exposar el projecte d'integració a la ciutadania amb reunions sectorials i altres canals de comunicació" i remarquen que un dels punts d'interès ha estat per aclarir que EMAP i Ensisa no desapareixen "sinó que hi haurà un traspàs de la gestió i l'explotació a una nova societat".

SETAP365 tindrà un 40,1% d'accions de Canillo, un 39,7% seran de Crèdit Andorrà i un 19,9% de la Massana, tal com es va anunciar en la presentació del preacord de fusió de les societats. La previsió és que la participació dels comuns sigui paritària en la nova estructura empresarial i s'han establert mecanismes perquè arriba al 30% en els propers sis anys. Els socis recalquen que "la nova aliança històrica entre dos projectes consolidats dins el sector de la neu d'Andorra afavorirà l'estabilitat futura de les dues societats".

tracking