pernoctacions

L'ocupació pel pont serà superior al 90% a les parròquies centrals

Pujol confia que el festiu serà bo per al sector

Turistes a l'avinguda Meritxell.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol, preveu unes xifres d’ocupació als establiments hotelers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany “superiors al 90%” durant els primers quatre dies del pont de la Puríssima. “Encara no disposo de totes les dades i la situació pot canviar en uns dies, però de moment treballem amb la previsió que les nits de dissabte a diumenge i de dilluns a dimarts tinguem una ocupació que superi el noranta per cent a les parròquies centrals”, va explicar ahir Pujol al Diari.

El representant de l’associació hotelera va assegurar, d’altra banda, que les xifres de visitants amb què treballen s’han mantingut estables respecte de l’última setmana, tot i que hi ha hagut lleugeres variacions. “Si bé és cert que hem tingut algunes cancel·lacions quan van anunciar-se les mesures restrictives per controlar els contagis de gent que no estava d’acord amb el passaport Covid, hem tingut noves altes que ho han compensat, potser de gent que valora el fet que Andorra sigui destinació segura”, va explicar.

Pujol va puntualitzar que la situació podria canviar a última hora, tot i que confia que el pont serà bo per al sector. “Encara no disposo de les xifres de les parròquies altes, que ens donaran una imatge més clara d’aquest pont”, va detallar.

tracking