BALANÇ D'ACTUACIONS DEL COS

Arrestat un jove per injuriar la policia a la sortida d'una discoteca

Els fets van passar la matinada de diumenge i se li imputa un delicte contra l’honor

Una patrulla de la policia per Carlemany.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir durant la matinada de dissabte a diumenge un resident de 19 anys a Santa Coloma a la sortida d’un local d’oci nocturn. Els fets van passar a les 5.20 hores, quan els agents es trobaven a l’exterior de l’establiment fent un servei de prevenció, quan el jove va començar a injuriar els funcionaris, que li imputen un delicte contra l’honor.

També de matinada, en el balanç de detencions setmanal, s’inclou l’arrest d’un resident de 60 anys a Sant Julià de Lòria. Dimarts passat, pels volts de les 2.30 hores, la policia va ser requerida en un domicili particular després de rebre avisos per la cridòria d’un veí que estava causant aldarulls. Els agents es van desplaçar fins al domicili de l’individu en qüestió i el detingut va tenir una actitud despectiva i injuriosa envers els agents que van intervenir. Per aquest motiu, la policia li va imputar també un delicte contra l’honor.

D’altra banda, divendres passat a les 14.02 hores, un home resident de 58 anys va ser detingut a Ordino com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions. La policia va ser requerida en una obra d’Ordino, ja que en recriminar-se quelcom entre dos treballadors, un d’ells, el detingut, va agafar unes tisores de podar amb actitud desafiant i es va produir un forceig entre ambdós. Com a conseqüència, va causar una rascada superficial en un dit i una contusió al coll del company de treball.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, els agents duaners van comissar 1,4 grams de cocaïna i 1,1 grams d’haixix dins del vehicle particular d’un home no resident que intentava creuar la frontera pel Pas de la Casa. Al detingut, de 34 anys, se li atribueix un delicte contra la salut pública.

Finalment, cal destacar que la policia va notificar set delictes contra la seguretat del trànsit, essent un resident de 40 anys qui va donar la taxa d’alcoholèmia més alta (2,01 g/l) després de patir un accident.

DESMANTELLADA L''OPERACIÓ BRONX'

Cal recordar que la policia va procedir dimecres passat a la detenció a Sant Julià de Lòria de dues persones –2 homes de 44 anys– en el marc de l’operació antidroga Bronx per presumpte tràfic d’estupefaents. Arran de l’operació Queen del mes de gener, on es van desmantellar tres punts de venda d’estupefaents, es va obrir una nova investigació judicialitzada i tutelada per la Batllia especialitzada, envers una presumpta xarxa de tràfic de droga al Principat. En aquest sentit, la policia sospita que a Sant Julià de Lòria existeixen diversos punts de venda de cocaïna.

tracking