TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Temporada d'esquí

Grandvalira obre demà, Arcalís dimecres i Vallnord divendres

Les nevades del cap de setmana han anticipat l'obertura de les pistes

Les pistes de Grandvalira, avuiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira obrirà la la temporada d'esquí demà a les zones del Pas de la Casa i Grau Roig i, per tant, anticipa el dia de la seva estrena que estava planificat pel 3 de desembre després que en l'últim cap de setmana s'hagin acumulat gruixos d'entre 30 i 90 centímetres de neu nova a les seves pistes. L'estació obrirà amb 15 quilòmetres esquiables repartits en una desena de pistes. Tot i això, l'obertura total de les instal·lacions sí que serà el 3 de desembre.

L'estació d'Ordino Arcalís, en canvi, ho farà dimecres amb el 25% de les pistes obertes, entre elles el cap de les Portelles a 2.550 metres fins a la cota 1.940. Les últimes nevades han portat 70 centímetres de neu nova a les seves instal·lacions, que romandran operatives fins el 24 d'abril.

Per la seva banda, Vallnord - Pal Arinsal ha confirmat que obrirà les portes el 3 de desembre tal com havia previst amb el 70% de les pistes disponibles, tots els circuits d'esquí de muntanya i els de raquetes de neu. A més,aquest divendres l'estació també estrenarà les millores de la pista de trineus i el simulador d'esquí, a més de l'obertura de la Big Zip, el prc de Cordes o les excursions amb buggies, entre altres.

tracking