l'artista s'acomiada amb la seva última gira

Perales s'acomiada d'Andorra

Perales s'acomiada d'AndorraCOMÚ D'ANDORRA LA VELLA / TONY LARA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al so de Balada para una bienvenida i acompanyat de set músics, José Luis Perales va donar ahir el tret de sortida a la que ha de ser la seva última actuació en un escenari andorrà, emocionant un públic que l’acompanyava amb forts aplaudiments. “Benvinguts a una nit de música i de retrobament, per fi”, van ser paraules suficients perquè el clàssic espanyol fes esclatar l’eufòria d’un públic que es va mantenir entregat durant tota l’actuació.

Als seus 78 anys, el compositor d’Un velero llamado Libertad, ¿Y cómo es él?, Te quiero o Por qué te vas, cançons que s’han convertit en autèntics himnes que han passat de generació en generació, ha decidit acomiadar-se dels escenaris amb la gira Baladas para una despedida. Una jubilació que es va veure truncada per la pandèmia i que ara arriba amb una gira que pren forma de respir enmig de la crisi sanitària.

L’auditori del Centre de Congressos d’Andorra va omplir ahir al vespre pràcticament totes les butaques amb uns 900 espectadors que van haver de mostrar el passaport sanitari per accedir a la sala i a qui es va facilitar una mascareta FFP2. Amb aquestes mesures, el concert es va poder celebrar amb un aforament del cent per cent i prescindint de distància de seguretat. Unes condicions que es van poder mantenir per un dia, ja que avui ja han entrat en vigor les noves mesures sanitàries.

L’actuació de Perales és el concert estrella de la 27a edició de la Temporada d’Andorra la Vella.

José Luis Perales va actuar ahir al vespre a l'auditori del Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

tracking