x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Mobilitat

Equipaments al port d'Envalira i Arcalís i gruixos de més de mig metre

Els vehicles de més de 19 tones tenen prohibit l'accés a França per l'RN-22
La nevada ha deixat aquest paisatge al cap del port d'Envalira

La nevada ha deixat aquest paisatge al cap del port d'Envalira

La nevada ha deixat aquest paisatge al cap del port d'Envalira

Twitter Meteo
Primera gran nevada 16

Primera gran nevada

Les precipitacions han deixat una estampa hivernal a tot el país

Actualitzada 29/11/2021 a les 15:30
Les clarianes que s'han obert aquest matí han posat punt final de moment a l'episodi de nevades i això ha repercutit en la millora de la situació a la xarxa viària. Els equipaments ja només fan falta per passar el port d'Envalira i a la General 3 per accedir a l'estació d'Arcalís els únics dos punts on Mobilitat manté activada la fase groga. Les precipitacions han deixat gruixos de més de mig metre segons han registrat les estacions de Meteorologia.

Les restriccions per circular afecten l'accés a França on també són necessaris els equipaments i està prohibida la circulació als vehicles de més de 19 tones. Els serveis de neteja han treballat amb intensitat per mantenir la xarxa viària transitable i anar retirant neu de la calçada ja que ahir a la nit eren necessaris els equipaments per circular per tot el territori a partir de Sant Julià. La fase groga estava activada aquest matí a partir de la Massana a la General 3 i de Canillo a la General 2 però la retirada de neu de la xarxa viària i la millora del temps ha portat Mobilitat a pujar la fase groga a carreteres de més alçada.

Les estacions de Meteorologia han registrat fins a les sis del matí 54 centímetres de neu a les Fonts d'Arinsal i 45 centímetres a Sorteny per les precipitacions acumulades els últims dies. Les temperatures han estat en valors negatius amb 3,3 graus sota zero a l'estació del Roc de St. Pere, que Meteorologia destaca que és la temperatura més baixa des del passat 12 de gener. A Les Salines s'ha arribat als 5 graus negatius i a la Borda Vidal, als 3,4 sota zero. La previsió anuncia que els termòmetres remuntaran "lleugerament" els propers dies "però continuarem tenint nits glaçades a gairebé tot Andorra".
   
Etiquetes
7
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts