TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

CULTURA

Les entrades del concert de Nadal de Josep Carreras es posaran a la venda dissabte

L'organització s'ha vist obligada a reduir l'aforament al 30% davant les noves restriccions sanitàries

Joan R. Mas, Josep Carreras i Martín PérezM. Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades del concert del tenor Josep Carreras, previst per l'11 de desembre, es posaran a la venda pel públic general aquest dissabte a les 12 hores del migdia. Així s'ha anunciat avui en la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment que té com a patrocini principal Crèdit Andorrà. "S'han reduït les entrades de més preu i s'han mantingut les més econòmiques" ha fet saber l'organitzador de l'esdeveniment Martín Pérez davant l'obligatorietat de reduir l'aforament al 30%. "Comptarem amb 914 localitats i per accedir-hi serà necessar-hi el passaport covid" ha informat.

Carreras durà a terme un concert de cant clàssic però amb repertori popular que comptarà amb peces tan conegudes com 'Santa Nit' o 'Adeste Fideles'. "Serà un concert amable per a un públic que potser no estigui tan familiaritzat amb el cant clàssic" ha assgurat Carreras. Així mateix, ha avançat que també participarà al concert la soprano andorrana Maria Soler.

"Serà un concert a casa. Des de fa 3 anys que sóc resident al Principat, cosa que em fa molt feliç. Estic molt identificat amb la vostra terra" ha fet saber.

tracking