COS DE SEGURETAT

La policia comissa 32 grams de cocaïna a Sant Julià

En el marc de l’operació “Bronx” el cos va detenir dues persones per presumpte tràfic de productes estupefaents

Els agents també van requisar mig quilogram de marihuana i 2.000 euros en bitllets

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va procedir ahir a la detenció a Sant Julià de Lòria de dues persones -2 homes de 44 anys- en el marc de l'operació antidroga "Bronx"per un presumpte tràfic d’estupefaents, segons notifica el cos en un comunicat. Arrande l’operació "Queen" el passat mes de gener, on es van desmantellar tres punts de venda d’estupefaents, es va obrir una nova investigació judicialitzada i tutelada per la batllia especialitzada, envers una presumpta xarxa de tràfic de droga al Principat. En aquest sentit, el cos de seguretat conclou que les gestions efectuades fan sospitar que a Sant Julià de Lòria existien varis punts de venda al detall de cocaïna.

Aquest passat dijous, va culminar l'operacióamb un dispositiu policial coordinat pel grup de delictes contra la salut pública de l’Àrea de Policia Judicial i Criminal i en el que hi van participar efectius del Grup d’Intervenció i Grup de Guies Canins. Així es van efectuar quatre perquisicions, una d’elles en un establiment comercial, i que van donar lloc a la detenció dels dos presumptes traficants.

En el marc d’aquesta operació s’han comissat un total 32 grams de cocaïna preparats per a la seva venda, mig quilogram de marihuana i 2.000 euros en bitllets, així com elements que corroborarien l’existència d’un important tràfic d’estupefaents, tals com material per confeccionar dosis de cocaïna, bàscules i altres elements d’interès.El cos afirma que la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

tracking