La Covid es dispara amb 140 contagis

Els casos actius freguen els set centenars i puja la pressió hospitalària

Zona de proves TMA a la plaça de braus

Zona de proves TMA a la plaça de brausFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La incidència de la Covid continua descontrolada com reflecteixen els 140 positius detectats per Salut en les últimes 24 hores. L'augment de contagis disparen els casos actius fins als 694 que suposen 116 més dels que hi havia ahir amb un total de 16.566 persones afectades per la infecció des de l'inici de la pandèmia al març del 2020. La xifra de malalts actius és similar a la que es registrava el 5 d'octubre del 2020 quan hi ha havia 702 contagiats i és una mica superior a la del 6 de desembre de l'any passat que arribava a 682 infectats.

La situació s'agreuja amb l'augment de casos a l'hospital que suma 9 ingressats amb el virus. Sis persones estan a planta, dos més de les que hi havia ahir, i tres es mantenen a l'UCI amb ventilació mecànica. Les altes de les últimes hores han estat 24 i el global de recuperats ascendeix a 15.741.

El creixement de la transmissió del virus torna a repercutir en els centres educatius amb 59 aules en vigilància activa. El nombre de classes tancades continua sent 4 com ahir i augmenten a 55 les que tenen part dels alumnes confinats, sis més de les que hi havia en l'actualització sanitària d'ahir. En vigilància passiva hi ha 31 grups educatius.

Quasi un miler de terceres dosis

El procés d'administració de la dosis de reforç segueix sumant vacunats amb 973 vacunes més que es van posar ahir. Totes les persones que van passar ahir pel centre de la plaça de braus van rebre la tercera punxada d'un fàrmac contra la Covid i el total de vaccins administrats ascendeix aquesta tarda a 112.796.

tracking