x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Govern i Ferran Costa carreguen contra la consellera

Concentració de més de cent persones en contra del certificat sanitari obligatori

Mobilització contra el passaport Covid

Mobilització contra el passaport Covid

Fernando Galindo
Actualitzada 25/11/2021 a les 06:13
Qüestionat per la petició de dimissió del ministre de Salut, el portaveu del Govern, Eric Jover, va defensar la feina de Joan Martínez Benazet. “Tenim molta sort d’haver patit la pandèmia al costat d’un professional de la salut que s’ha responsabilitzat d’estar al capdavant. Les persones que en demanen la dimissió no valoren aquesta feina.”

Martínez Benazet, preguntat per la concentració del matí, va ser molt crític amb la cara més visible dels manifestants, Carine Montaner. “Els moviments antivacuna maten i ensorren les economies. Demanaria a la consellera que ho consulti amb la seva consciència perquè encara hi és a temps”, va dir.

El portaveu de l’executiu va dir respecte a la protesta que “és legítim tot tipus de manifestació i respectem totes les crítiques. Però ens agradaria que es basessin en la racionalitat i que no hi hagués oportunisme polític”.

Quant a les fotografies que es van veure a la manifestació en què es comparava el ministre de Salut amb Hitler, Jover va indicar que “s’analitzaran els fets per veure si hi ha elements delictius i si emprenem accions legals”. També s’analitzarà si la protesta es va comunicar a les autoritats. En cas que no, “encara seria més trist que hi hagués una consellera general electa entre els convocants”.

Per Martínez Benazet, “les imatges que s’han vist defineixen més qui les ensenya i qui les promou que el propi ministre. Defineixen les persones que han liderat la protesta i les que han tret les imatges”.

El conseller general liberal Ferran Costa va expressar “el més rotund sentiment de tristesa pels nivells d’insolidaritat i incivisme que afecten una petita part però estrident de la població. Totalitarisme és el que fan ells que en concentracions sense permís es posen a cridar en un idioma aliè al del país”. I va afegir que “el fet que una consellera faci oportunisme polític i es dediqui a manipular la realitat és detestable”.
Veure’n més
19
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts