x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El PS demana al Govern “objectivar” el criteri per fer publiciat als mitjans de comunicació

Els socialdemòcrates presenten una proposta d’acord “per garantir la llibertat de premsa” i “la independència dels professionals”
Susanna Vela i Judith Salazar aquest matí

Susanna Vela i Judith Salazar aquest matí

Susanna Vela i Judith Salazar aquest matí

C. G.
Actualitzada 24/11/2021 a les 16:31
El PS ha presentat aquest matí una Proposta d’acord sobre la informació, els mitjans de comunicació i la publicitat institucional amb l’objectiu d’assolir el consens a l’hora de preservar “la llibertat de comunicació i la pluralitat d’informació”. “Constatem que pot haver una manca de criteris objectius en la inversió de la comunicació institucional”, ha declarat Judith Salazar, consellera general del PS. És per aquest motiu que els socialdemòcrates han anunciat que encomanaran al Govern la creació d’un pla de publicitat i comunicació institucional.
A més, Salazar ha recordat que Andorra ha retrocedit enguany dos llocs en la classificació sobre la llibertat de premsa que elabora Reporters Sense Fronteres (RSF) tot destacant que “el sector financers, les empreses privades, el Govern i l’Església encara continuen exercint una gran influència”. Per aquest motiu, la consellera general del PS, Susanna Vela, ha emplaçat a l’executiu a desenvolupar un projecte de llei relatiu a la responsabilitats dels poders públics de promoure les condicions “per garantir la llibertat de premsa” i “la independència dels professionals”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts