El PS demana al Govern pels sous públics i dels assessors de l'administració

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela va entrar ahir al matí a Sindicatura una demanda d’informació sobre la situació retributiva dels recursos humans i pel personal de relació especial a l’administració general arran dels plans ministerials que es van decretar per optimitzar recursos durant la crisi de la pandèmia, segons va informa el PS en un comunicat. En aquest sentit, Vela va demanar saber la relació d’assessors i treballadors de relació especial que hi ha, les seves funcions i encomanes laborals i la retribució que perceben desglossada per cossos i departaments.

La consellera general també ha demanat per les franges salarials de tots els llocs de treball dels diferents cossos de l’administració general detallats per departaments i pel nivell en què es troba cadascun d’ells i els complements que li poden correspondre desglossat per departaments.

Per altra banda, el Partit Socialdemòcrata va informar que Vela ha sol·licitat en la demanda d’informació el nombre de treballadors que hi ha en cada nivell salarial, la retribució que correspon a cada complement que perceben i els criteris que s’apliquen en el càlcul de les pensions per cossos, general i especial.

tracking