els seguidors rivals tenien prohibit entrar al recinte

Detingut un aficionat polonès per aldarulls

Polonesos seguint el partit des de la terrassa d'un edifici.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir durant la nit de divendres un home polonès que s’havia desplaçat al Principat amb motiu del partit de classificació per al Mundial de Qatar 2022 entre Andorra i Polònia. Segons ha informat la policia, l’individu, amb signes evidents d’embriaguesa, va dedicar-se tota la tarda de divendres a increpar i insultar els operaris i els agents de seguretat que es trobaven a fora de l’Estadi Nacional, on es jugava el partit, enllestint els últims preparatius de cara a l’encontre. Un cop va acabar el duel i amb victòria per 1 a 4 del combinat polonès, el detingut continuava “tenint actituds irrespectuoses i increpant el personal”, segons explica la policia, fins al punt de trencar el cordó de seguretat quan els jugadors de la selecció polonesa de futbol sortien de les instal·lacions de l’Estadi Nacional. Va ser llavors quan els agents de l’ordre van procedir a la seva detenció.

La FIFA va sancionar la Federació Polonesa de Futbol amb la prohibició d’entrada dels seus aficionats en el partit contra Andorra pels nombrosos accidents que es van produir a l’Albània-Polònia de l’última parada de seleccions, quan els aficionats albanesos van llençar objectes als futbolistes rivals a l’entendre que havien provocat durant la celebració d’un gol, fet que va obligar a aturar el partit vint minuts. Això va derivar en més incidents als exteriors del recinte i va obligar la FIFA a sancionar les dues parts per conducta inapropiada.

Tot i això, diversos grups de seguidors polonesos van entrar aquest divendres al Principat i van seguir el partit des dels balcons dels edificis més propers a l’Estadi Nacional.

tracking