Begut

Detingut un polonès després del partit de la selecció

L'home s'havia dedicat tota la tarda a increpar el personal de l'Estadi Nacional i va trencar el cordó de seguretat al acabar el duel

Andorra - Polònia

Andorra - PolòniaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir ahir un home polonès que s'havia desplaçat al Principat per veure el duel de classificació pel Mundial de futbol entre la selecció i Polònia. Aquest, almenys, era la intenció de la seva visita a Andorra, ja que ben abans del partit, es trobava sota els efectes d'un consum abusiu d'alcohol i s'havia dedicat a increpar membres del cordó de seguretat de l'Estadi Nacional.

Un cop va acabar el partit amb victòria visitant per 1 a 4, el seguidor polonès continuava "tenint actituds irrespectuoses i increpant al personal", segons informa la policia, fins el punt de trencar el cordó de seguretat en el moment que els jugadors de la seva selecció sortien de les instal·lacions. Va ser la gota que va fer vessar el got i els agents van procedir a la seva detenció.

Sense polonesos a les grades

La FIFA va sancionar a Polònia prohibint l'entrada dels seus aficionats a l'Estadi Nacional després que durant el partit del combinat liderat per Lewandowski contra Albània a Tirana en l'anterior aturada de seleccions, els seguidors polonesos tinguessin comportaments incívics a dins i fora de l'estadi.

tracking