x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
rEPORTATGE

Ball d'aniversari

L’Esbart de les valls del nord compleix deu anys i ho celebrarà el dia 27 amb un festival i una estrena.
Un espectacle de l'Esbart de les Valls del Nord.

Un espectacle de l'Esbart de les Valls del Nord.

Un espectacle de l'Esbart de les Valls del Nord.

Actualitzada 13/11/2021 a les 11:57
El festival amb el qual l’Esbart de les Valls del Nord vol celebrar una dècada de creixement tindrà un regal extra perquè els dansaires del cos de dansa i dels veterans estrenaran El buner d’Ordino, la representació basada en la llegenda del mateix nom que s’ha concebut en quatre parts (En un hostal d’Ordino, L’hostalera, La lloba i Festa Major) i vuit balls ideats per a l’ocasió per Jordi Rubio –coreògraf i director de l’Esbart de Rubí–, Lluís Calduch –coreògraf i exdirector de l’Esbart Ciutat Comtal–, Pilar Capdevila i Sandra Tudó –directores de l’Esbart Valls del Nord– i Clàudia Borràs – dansaire de l’Esbart Valls del Nord i ajudant en la direcció artística–. La música és de Jordi Barceló, que també la intepretarà en directe amb Manuel Alonso, David Amat, Ivan Caro, Xavier Crespo, Jordi Grisó, Joaquim Peláez, Efrem Roca, Albert Adellach, Pilar Planavila, Adrià Tudó, Oriol Tudó, Dani Vàzquez i Guillem Tudó.

Però l’esbart no oblida la seva història i per això durant el festival també es representaran cinc balls que “han marcat la història de l’esbart”: Dansaires andorrans i l’Andorrana, Miratges de deliri,
Enjòlits, Vestida de nit i Joc d’aparences. Alguns comptaran amb l’acompanyament en directe de la Coral Casamanya i de Guillem Tudó.


Les entrades es poden adquirir a 4tickets.es/comuordino per dos euros. La major part de la recaptació anirà destinada a l’acció solidària de l’Associació de Dones d’Andorra (ADA). L’escenari serà l’Auditori Nacional (19 hores).
Etiquetes
  • #1 Folclor
    (13/11/21 22:17)

    M'encanta el folclor, els balls i jo fan molt bé. Dit això, desgraciadament, no hi aniré perquè he sabut que discriminaran demanant pass o prova i no vull ni l'un, ni l'altre !!!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts