Jutjats una mare i un fill per vendre cocaïna

Els acusats, a qui van trobar 52 embolcalls de cocaïna, atribueixen la droga a una germana que ara resideix a l'Argentina

El Superior ha mantingut la sentència de la Batllia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una mare i un fill acusats de tràfic de cocaïna han assegurat a la vista oral celebrada avui que la droga era de la seva filla, expulsada administrativament del país i resident actualment a l'Argentina. Aquestes dues persones van ser detingudes el juliol de 2020 a casa seva quan la policia buscava, precisament, a aquesta dona expulsada del país. Després de registrar la casa, la policia va trobar una llibreta manuscrita amb transaccions de droga, telèfons i noms de clients, a més de diners en metàl·lic, 52 embolcalls de cocaïna i pasta de cocaïna.

En la instrucció els investigadors van analitzar els mòbils dels encausats i hi van trobar referències a vendes de droga i a altres operacions policials sobre tràfic d'estupefaents. La fiscalia demana sis anys de presó per un delicte contra la salut pública, mentre que la defensa demana l'absolució o, si és procedent, una pena subsidiària rebaixada donat l'acreditat bon comportament d'ambdós encausats a la presó de la Comella, on romanen en règim de presó preventiva des de juliol de 2020. La fiscalia va concloure que tant la filla, com el fill i la mare traficaven amb la droga.

tracking