x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Debat de política general

Riva reclama més inclusió a la conferència de la Unesco per superar la pandèmia

Sílvia Riva, durant el discurs.

Sílvia Riva, durant el discurs.

Sílvia Riva, durant el discurs.

SFGA
Actualitzada 11/11/2021 a les 06:38
Sílvia Riva, la ministra de Cultura i Esports, va participar ahir al matí en el debat de política general de la conferència general de la Unesco, a París. En el seu parlament, Riva va destacar l’educació, les ciències i la cultura com a eines per garantir la inclusió, la sostenibilitat, la innovació i la creativitat en l’àmbit mundial, sobretot després de l’impacte que ha deixat la pandèmia. La ministra també va fer públic el suport a la “recomanació sobre l’ètica de la intel·ligència artificial, perquè ens permetrà garantir que la tecnologia serveixi als millors interessos dels ciutadans, i no a l’inrevés”, va comentar.

Riva va acabar la seva intervenció posant en valor la candidatura transnacional impulsada per esdevenir Patrimoni Mundial de la Unesco i que inclou 12 monuments d’Andorra, a més de la catedral de la Seu d’Urgell i el castell de Foix.

Paral·lelament, la ministra Riva es va reunir amb la seva homòloga de la República Dominicana, Milagros Germán. Segons el comunicat que va emetre el Govern, Germán es va interessar per com el Principat ha aconseguit mantenir els espais culturals oberts de manera segura i per projectes d’artistes del país durant i després de la pandèmia. La conferència general s’ha enfocat enguany en l’ètica de la intel·ligència artificial, l’objectiu de la qual és establir per primera vegada una base ètica sòlida sobre el desenvolupament de la intel·ligència artificial en l’àmbit mundial.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts