Canvi de junta

Mònica Codina, nova presidenta de l'Associació de Dones d'Andorra

L'entitat ha presentat després de l'assemblea el Pla Estratègic 2022-2025 amb els reptes de futur

La nova junta de l'ADAAssociació de Dones d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Codina ha estat l'escollida per dirigir la nova junta de l'Associació de Dones d'Andorra. Entre els pròxims reptes de futur de l'entitat hi ha la visiblització del paper de la dona en l'àmbit professional,lerradicació de la violència de gènere i els problemes de salut que se'n deriven i l'assoliment de la baixa paternal equitativa i obligatòria.

La resta de la junta està formada per Cristina Rico com a vicepresidenta i responsable d'empresa; Mireia Maestre, tresorera i responsable d'economia i Gemma Bosch com a secretària i responsable de les relacions amb les sòcies. A més, Clàudia Cornella és vocal i responsable de relacions internacionals; Elvira Geli, vocal i responsable del Punt d'Informació a la Dona; Cristina Royo, vocal i responsable de salut; i, finalment, Mariona Cadena com a vocal i responsable de l'àmbit d'educació.

Pla Estratègic

Paral·lelament, la nova junta ja s'ha posat mans a l'obra i ha presentat el Pla Estratègic 2022-2025, on també s'integren en el pla dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.

tracking