Endarreriment de les obres

Epizen no obrirà les portes al desembre

El grup comercial Pyrénées incorporarà 250 treballadors durant una primera fase de contractació

Entrevistes durant el Job Meeting.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les portes del nou centre comercial que substituirà l’antic Punt de Trobada encara no tenen data d’obertura. L’endarreriment de les obres tomba així l’anunci que havia fet el grup empresarial Pyrénées el juny passat, en què avançava la possible posada en funcionament d’Epizen a final d’any, concretament al llarg del mes de desembre. “Les previsions inicials s’ajornaran una mica. S’ha de dur a terme una transformació absoluta de l’edifici, que requereix treballs importants”, va lamentar ahir el secretari d’Estat Eric Bartolomé en el marc de la celebració del primer Job Meeting ideat per reclutar personal per al nou centre comercial.

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella va acollir ahir aquesta jornada, que va organitzar el grup Pyrénées conjuntament amb el servei d’Ocupació, en què van participar una setantena de persones interessades a formar part del nou projecte Epizen. “Considerem que la convocatòria ha estat un èxit”, va celebrar Bartolomé. Amb relació a la trobada, va explicar que l’activitat forma part d’un procés de selecció relatiu a una primera fase en què s’incorporaran més de 200 treballadors al Grup Pyrénées. Més endavant, es completarà amb una segona fase en què es podrien arribar a incorporar 300 treballadors. Lali Sánchez, responsable de recursos humans del Grup Pyrénées, va detallar ahir que els treballadors que se seleccionin en aquests moments s’incorporaran, ara per ara, i mentre no s’obri el futur centre comercial, en altres negocis i serveis del grup en què duran a terme un pla d’acollida, integració i formació. “Busquem una gran varietat de perfils centrats en àmbits de l’alimentació, el comerç, la vigilància, la restauració... Sobretot cerquem persones que tinguin moltes ganes de desenvolupar-se i créixer professionalment”, va afegir Sánchez.

MARATÓ D'ENTREVISTES

Una empresa, molts candidats i pocs minuts d’entrevista. Ahir el grup empresarial Pyrénées va organitzar conjuntament amb el servei d’Ocupació el primer Job Meeting encarat a trobar personal per al futur centre comercial Epizen. L’activitat va reunir una setantena de candidats amb diversitat de perfils que, ja sigui perquè es trobaven a l’atur o perquè buscaven una feina millor, volien formar part del nou projecte. “La trobada ha estat força enriquidora. Sembla un projecte bastant ambiciós i punter”, va celebrar en Javi, un dels participants de la trobada després d’haver realitzat l’entrevista amb els reclutadors. “Sembla que no m’adic a les seves necessitats perquè busquen un tipus de personal més dirigit al punt de venda i jo tinc un perfil més administratiu”, va lamentar. “Tot i això, celebro que hagi estat un procés molt humà. Agraeixo que hagin tingut aquest interès i sensibilitat de tenir cura de la gent que s’està presentant”, va afegir. També a la sortida, una altra de les candidates va explicar la seva experiència. “Com que els últims anys he treballat de cambrera he escollit les caselles de restauració. M’interessa treballar en horari de matí o tarda. També m’interessa la venda al detall”, va indicar, a més d’explicar que actualment es troba a l’atur. En la mateixa situació es troba l’Eva, a qui van acomiadar de manera improcedent el mes de juny. “Estic interessada a treballar de reposadora, de personal de cuina o també en vigilància”, va detallar. “L’entrevistadora m’ha comentat que el lloc de feina seria per incorporar-me de manera immediata. Estic molt contenta”, va anunciar. L’Alessandra, a la sortida del Centre de Congressos, va explicar que també s’havia interessat per les vendes i pel sector de l’alimentació. “Sembla que és un projecte diferent. Espero que realment ofereixin el que anuncien”, va remarcar. No tothom, però, es trobava en situació d’atur. “Soc autònoma i m’agradaria projectar la carrera estant assalariada en una empresa que tingui molt de futur. I Epizen m’interessa molt en aquest sentit”, va dir la Marta, que es dedica a la creació de contingut digital a partir de plataformes i també de xarxes socials. “L’entrevista ha anat molt bé. De fet m’han comentat que no els arriben gaires currículums com aquest”, va celebrar. “M’han preguntat si tinc disponibilitat immediata i total”, va afegir, a més de comentar que és mare d’un nen de nou mesos.

tracking