COMERÇ

Una setantena de persones participen al Job Meeting per a treballar a Epizen

El Grup Pyrénées ha avançat que l'obertura del centre comercial s'anderrerirà i no es posarà en funcionament aquest Nadal

Assistents del Job Meeting organitzat pel Grup Pyrénées.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una setantena de persones han participat aquest matí al Job Meeting organitzat pel Servei d'Ocupació i el Grup Pyrénées que s'ha celebrat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella amb l'objectiu d'entrevistar personal per incorporar al futur centre comercial Epizen. "Hi haurà una primera fase d'incorporació de treballadors on es contractaran més de 200 persones" ha detallat el secretari d'Estat Èric Bartolomé.

Per altra banda, Lali Sánchez, responsable de recursos humans i comunicació interna del Grup Pyrénées, ha avançat que els treballadors que se seleccionin s'incorporaran per ara en altres negocis i serveis del grup per a fer un pla d'acollida i formació, un pas previ per a esperar que es posi en funcionament el centre comercial. De moment, doncs, encara no s'han desvetllat els terminis d'obertura que inicialment estaven previstos per aquest Nadal. "Les previsions s'enderreriran una mica. S'ha de fer una transformació absoluta de l'edifici que requereix treballs molt importants" ha fet saber Bartolomé.

tracking