Conferència General

Riva demana a la UNESCO més inclusió per superar la pandèmia

La ministra també s'ha reunit amb la seva homòloga de la República Dominicana

Sílvia Riva, durant el seu discurs a la Conferència General de la UNESCOSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva ha participat aquest matí en el Debat de Política General de la Conferència General de la UNESCO a París. En el seu parlament, Riva ha destacat l'educació, les ciències i la cultura com a eines per garantir la inclusió, la sostenibilitat, la innovació i la creativitat a nivell mundial, sobretot després de l'impacte que ha deixat la pandèmia. La ministra també ha fet públic el suport a la 'Recomanació sobre l'ètica de la intel·ligència artificial", perquè "ens permetrà garantir que la tecnologia serveixi als millors interessos dels ciutadans, i no a l'inrevés', ha comentat.

Sílvia Riva ha acabat la seva intervenció posant en valor la candidatura transnacional impulsada per esdevenir Patrimoni Mundial de la UNESCO i que inclou 12 monuments d'Andorra a més de la Catedral de la Seu d'Urgell i el Castell de Foix.

Reunió amb República Dominicana

Paral·lelament, la ministra Riva s'ha trobat amb la seva homòloga de la República Dominicana, Milagros Germán. Segons el comunicat emès pel Govern, Germán s'ha interessat per com el Principat ha aconseguit mantenir els espais culturals oberts de manera segura i per projectes d'artistes del país durant i després de la pandèmia.

tracking