CULTURA

Perales, cap de cartell de la Temporada d'Andorra la Vella

Un espectacle del tenor Joseph Calleja i del Béjart Ballet de Lausanne completaran la programació de la 27a edició

Josep Maria Escribano, Conxita Marsol i Mireia Mestres a la presentació de la Temporada.Mireia Reynal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant de masses José Luis Perales farà parada a Andorra la Vella durant la gran gira final de la seva carrera artística 'Baladas para una despedida'. Així s'ha anunciat aquesta tarda durant la presentació de la 27a edició de la Temporada d'Andorra la Vella que ha tingut lloc a la sala d'actes de MoraBanc.

El concert estrella del certamen, doncs, tindrà lloc el proper diumenge 28 de novembre a les 20h a la Sala de Congressos d'Andorra la Vella, que s'obrirà, per aquesta ocasió, amb un aforament del 100%."L'objectiu és dur figures internacionals a l'abast dels nostres ciutadans" ha expressat la cònsol major de la parròquia Conxita Marsol. "Volem equiparar Andorra la Vella amb grans capitals europees" ha assegurat Mireia Maestre, directora de Comunicació i Marca de Morabanc.

El 4 de desembre serà el torn de l'espectacle del tenor maltès Joseph Calleja i finalment el dijous 27 de gener el Béjart Ballet de Lausanne -una proposta que torna a Andorra després del gran èxit que va tenir el 2009- clourà la temporada.

Les entrades, que oscil·laran entre un preu de 25 i 45 euros es podran adquirir a partir de demà al portal morabanc.ad/entrades i presencialment al Centre Cultural la Llacuna i a l'Oficina de Turisme d'Andorra la Vella.

tracking