SOCIETAT

Jornada sobre l'emprenedoria femenina

La segona edició de l'Enterprising Women Lab es durà a terme dissabte 20 de novembre a la Sala d'Actes del comú d'Escaldes-Engordany

La presentació aquest matí de la segona edició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Enterprising Women Lab durà a terme la seva segona edició el pròxim dissabte 20 de novembre. L'esdeveniment dedicat a l'emprenedoria femenina que organitza Culturàlia té dos grans exios, segons informa l'entitat en un comunicat. Per un costat vol serla demostració del paper de la dona en qualsevol àmbit i per un altre vol ser una experiència inspiracional a través de lesvivències de sis grans dones que ens explicaran com han aconseguit l’èxit en la seva vida. Així mateix, el taller també oferirà estratègies i consells en diferents àmbits per ajudar a l'emprenedoria i garantir l'èxit dels projectes.

L'acte, que es farà a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany a les 9.30 hores del matí, comptarà amb la participació de la consellera Judith Pallarés, la cònsol major Rosa Gili, el capde Gestió de Persones i membre del Comitè d’Igualtat, Diversitat i Inclusió de Vall Banc, Marc Cornella i amb la impulsora de l'Enterprising Women Lab, Lara De Miguel per l'obertura de l'esdeveniment. Seguidament es donarà pas a les xerrades deMarta Marsà (empresaria), Rebeca Roger i Jael Pozo (veterinàries), Anna Pauner (editora), Xary Rodríguez (ciclista) i Marta Alberch (impulsora social).

A la tarda, a les 16h, hi haurà un taller obert a tothom, prèvia inscripció, dedicat a resoldre dubtes per qui vulgui emprendre. L'acte compta amb el suport del Govern d'Andorra, el Patrocini de Vallbanc i la col·laboració de diverses empreses del país, segons informa l'organització en un comunicat.

tracking