Mor per intoxicació el tècnic de so de les Fontetes

El difunt tenia 51 anys i va ser trobat a una sala de les instal·lacions

Accés a la sala de teatre de les FontetesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els serveis d'emergència van trobar mort anit un home a l'interior del Teatre de les Fontetes de la Massana. La defunció es va produir per intoxicació per monòxid de carboni per la combustió d'un equip electrògen, segons ha informat el cap de guàrdia del cos de bombers. El difunt tenia 51 anys i era el tècnic de so de les instal·lacions i va ser necessari forçar la porta per accedir a la sala on estava l'home.

El cap de guàrdia de bombers ha explicat que van rebre el requeriment d'un particular a les 22.24 hores de la nit per obrir una porta a l'interior del Teatre per localitzar una persona. El cos de rescat va desplaçar fins a l'espai cultural una ambulància i un camió del parc de la Massana i quan van obrir la porta van trobar l'home sense vida. Els bombers van demanar la presència del SUM i de la policia i van intentar fer la reanimació del tècnic de so però no es va poder fer res per la seva vida, segons ha indicat el cap de guàrdia. Els agents del cos van poder constatar que l'òbit es va produir perquè l'home havia patit una intoxicació en inhalar monòxid de carboni per la combustió d'un equip electrògen.

Els bombers van haver de desplaçar fins al Teatre de les Fontetes agents de la Massana des del parc d'Andorra la Vella per poder netejar el local per la combustió de l'aparell per fer possible que els equips d'emergència poguessin treballar amb seguretat, segons ha assenyalat el cap de guàrdia del cos de salvament.

La policia va rebre l'avís de bombers a les 22.37 hores i una patrulla es va traslladar fins al teatre massanenc per obrir una investigació dels fets.

tracking