Una noia, a l'UCI

La policia crida a declarar els empleats de la discoteca

Investiga les causes de l’aturada cardíaca que va patir una noia ingressada a l’UCI

El despatx central de la policia.F. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia segueix investigant les causes que van provocar que una noia resident de 22 anys patís una aturada cardíaca la matinada de dissabte en un local d’oci nocturn ubicat a Santa Coloma. Per aquest motiu, alguns treballadors de la discoteca han estat cridats a declarar, tal com van explicar al Diari, per tal de poder contribuir a esclarir els fets.

Fonts consultades pel Diari que estaven al local quan va passar el succés expliquen que a la discoteca s’estava celebrant un joc que consistia a realitzar proves. En aquest context, la noia va ingerir de forma brusca una salsitxa amb salsa picant que li va caure malament i li va provocar que vomités. Acte seguit es va desplomar al terra a causa d’una aturada cardíaca. Immediatament, alguns treballadors del local la van socórrer, apartant-la de la pista de ball i portant-la fins al portal per realitzar-li maniobres de reanimació cardiopulmonar, mentre esperaven que arribessin els serveis d’emergència.

INGRESSADA A L’UCI

Pel que fa a l’estat de salut de la noia, de moment no hi ha cap novetat. El cap de guàrdia de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell va informar ahir al Diari que segueix en coma a la unitat de cures intensives en estat greu i que cal esperar per veure com evoluciona. Pel que fa a les causes que li van provocar l’aturada cardíaca, el servei mèdic diu que encara es desconeixen.

tracking