TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Reunió

Espot i Cunillera consideren "excel·lent" la relació entre Espanya i Andorra

Els dos països han acordat seguir treballant en matèria de sanitat i d'infraestructures

Àngel Ros, Teresa Cunillera, Xavier Espot i Vicenç MateuSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot i la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera s'han trobat aquest dimarts per tractar diversos temes d'inte`res bilateral, tal com informa el Govern andorrà en un comunicat, entre els quals hi ha la cooperació sanitària i la col·laboració en matèria d'infraestructures. La reunió s'ha celebrat a la Delegació del Govern d'Espanya a Catalunya just el dia després que l'ambaixador espanyol al Principat, Àngel Ros, informés al ministeri d'Interior del país veí sobre el conflicte fronterer del parc solar de la Tosa. Tot i això, tant Espot com Cunillera han destacat la bona sintonia que hi ha entre els dos països.

Segons el comunicat del Govern, de la reunió n'ha sortit el compromís per seguir cooperant en l'àmbit de salut i seguir treballant en la connexió entre els territoris per facilitar la promoció turística, econòmica i empresarial.

tracking