Balanç policial

Controlats 15 conductors per donar positiu en alcoholèmia

El cas més greu detectat durant el balanç policial de la setmana passada va ser el d’un resident que va marcar 3,01 g/l al control

Agents de policia durant un control.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El balanç de detencions que va fer públic ahir la policia deixa constància de 15 detencions relacionades amb el fet de circular sota els efectes de l’alcohol entre l’1 i el 7 de novembre. L’episodi més greu va tenir lloc dimecres de la setmana passada, quan un home de 41 anys va ser aturat pels agents de l’ordre a les vuit de la tarda en un control rutinari. El conductor en qüestió, resident al Principat, va donar positiu amb una taxa de 3,01 g/l i, segons va informar el cos, se li atribueix un delicte contra la seguretat del trànsit. El cos, a més, va detenir 14 persones més durant la setmana passada pel mateix delicte. Una d’elles, una dona de 51 anys que circulava dimarts passat sota els efectes de l’alcohol amb el permís de conduir retirat. La resident va marcar 1,82 g/l a l’alcoholímetre en un control rutinari. Per altra banda, la policia va informar de la detenció d’un home de 26 anys que en un control rutinari va donar positiu amb una taxa de 2,03 g/l; també va donar l’alto durant la matinada de dissabte passat a un altre conductor de 31 anys que va arribar als 1,39 g/l i va rebutjar fer-se la prova de tòxics salivals després de patir un accident amb danys materials. Pocs minuts abans, n’havia detingut un altre que va donar positiu amb 1,32 g/l i va cometre un altre delicte, en aquest cas contra l’honor després d’injuriar els agents.

Amb relació a altres delictes, el cos de policia va detenir dimecres passat un home de 25 anys com a autor d’un furt en un establiment del Pas de la Casa. Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per a tres quarts de cinc de la tarda, quan el detingut, que no era resident, va endur-se 25 cartrons de tabac del local sense passar per caixa. El valor total del material robat era de 613 euros. En aquest sentit, a l’arrestat se li imputa un delicte contra el patrimoni.

tracking