Andorra participa a Israel en unes jornades d'innovació

El ministre Gallardo destaca que el treball serveix per aprendre sobre el desenvolupament en el sector públic i privat

Jordi Gallardo i la delegació andorrana a la jornada a IsraelAR+I

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre Jordi Gallardo encapçala la delegació d'Andorra que participa en unes jornades de treball a Tel-Aviv amb l'Israel Innovation Institute. La formació es fa en el marc del conveni de col·laboració entre l'entitat israeliana i Andorra Recerca+Innovació (AR+I) que remarca que l'institut d'Israel és una referència en la innovació mundial i el treball serveix per "facilitar les eines necessàries per liderar la gestió de la innovació en organitzacions i corporacions públiques".

El titular de Presidència, Economia i Empresa destaca que aquesta jornada materialitza el treball conjunt entre les dues entitats "amb la possibilitat que actors de l'ecosistema de la innovació d'Andorra estiguin aquí, treballant colze a colze, aprenent com treballen al sector públic i privat i com van aconseguir activar un sistema d'innovació amb tots els emprenedors i inversors". El ministre assegura que la jornada servirà "per facilitar més eines per treballar amb els actors clau d'Andorra l'ecosistema d'innovació del país" perquè assenyala que "un sistema d'innovació eficaç millorarà la qualitat de vida dels ciutadans d'Andorra, la competitivitat de les empreses del país i a la vegada és un posicionament de marca de país", segons recull en un comunicat.

El director general de l'Israel Innovation Institute, Jonathan Menuhin, afirma que l'acord amb Andorra "beneficia les dues parts en el desenvolupament d'un ecosistema d'innovació. A Israel gestionem un ecosistema d’innovació en mobilitat intel·ligent, digitalització de la salut, agricultura, canvi climàtic... i el repte per a ambdues parts és l'adopció i l'ús de la tecnologia en sectors clau, un fet que beneficiarà la vida dels ciutadans", indica AR+I en el comunicat.

Jordi Gallardo està acompanyat a Israel pel secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i membres d'Andorra Recerca Innovació (AR+I), FEDA, Andorra Telecom, ACTInn, la Universitat d'Andorra, Andorra Digital i Andorra Business. El ministre ha anunciat que el 25 de novembre es farà la setmana de la innovació d’Andorra i comptarà amb la participació presencial d'experts d'Israel.

tracking